Over Binnenhuisstijl

Kennismaken met Binnenhuisstijl

Binnenhuisstijl is een creatief bureau gespecialiseerd in interieurontwerp, kleuradvies, styling en vormgeving.

 

Al 30 jaar in het vak, toch even voorstellen....

Na mijn opleiding Reclame & Styling aan SintLucas in Boxtel heb ik een jaar gewerkt als styliste bij een allround stylingbedrijf in Best, daarna 15 jaar werkzaam bij Goossens Wonen & Slapen als hoofd styling, met als taken ontwerp en inrichting van de filialen, nieuwbouw en verbouwingen van filialen, aansturen van de stylingafdeling, inkoop accessoires en

styling bij de catalogusfotografie.

In 2003 heb ik mijn 3 jarige opleiding voor interieuradviseur afgerond. Hierna heb ik een jaar bij Heerkens Open Haarden in Nistelrode gewerkt, als interieurontwerper en verkoopadviseur.

Na meer dan 20 jaar van ervaring en kennis op het gebied van interieur- en verbouwprojecten in de woonbranche, werd het in 2006 tijd voor een eigen bureau voor interieuradvies en ontwerp. Daarmee werd Binnenhuisstijl een begin van een mooie onderneming, met veel passie voor het vak en rekening houdend met de wensen en budget van iedere opdrachtgever.

 

Heeft u vragen of wilt u informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Graag kom ik bij u langs voor een kennismaking met u en uw woning of bedrijf om samen, uw persoonlijke Binnenhuisstijl te creëren!

 

Tot ziens!

 

Anja Vissers-van Eert

Interieurontwerper, kleurenspecialist en vormgever

 

 

 

"Alles op het gebied van interieur en vormgeving

heeft mijn interesse en elke opdracht, groot of klein, is een uitdaging!"

Binnenhuisstijl 2016 © Copyright