verkoopstyling

Een huis verkopen gaat niet van vanzelf!

Woningen staan steeds langer te koop en het aanbod is enorm groot. Het is daarom van het grootste belang om uw woning te onderscheiden van die van collega-verkopers.

 

Wat is verkoopstyling?

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van uw woning d.m.v. interieuradvies op maat en helpt u uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren. Het verschil tussen TE KOOP en VERKOCHT!

 

De eerste indruk

De zoektocht naar een nieuwe woning start bijna altijd op internet. Het is uitermate belangrijk om een goede eerste indruk achter te laten. Belangstellenden moeten het gevoel krijgen dat uw huis wel eens hun thuis zou kunnen worden. Zij maken de keuze om wel of niet te bezichtigen op basis van de gepresenteerde foto's. Een rommelig interieur, uitgesproken kleur- of materiaalgebruik en veel persoonlijke spullen kunnen afleiden of zelfs afschrikken.

 

 

<<Terug naar WAT DOEN WE

Onderzoek heeft aangetoond dat huizen die er zowel van de binnen- als de buitenkant goed uitzien, sneller en voor een hogere prijs verkocht worden. Vanzelfsprekend moet alles kloppen, zowel de uitstraling, foto's als de prijs.

Binnenhuisstijl werkt graag samen met u en uw makelaar.

 

Deskundig advies, tips, styling en fotografie

Binnenhuisstijl bekijkt uw huis met een frisse, objectieve blik en geeft deskundig advies, tips en zorgt voor een perfecte presentatie d.m.v. styling en fotografie.

We gaan de sterke punten van uw woning positief benadrukken en de elementen die nog wat aandacht kunnen gebruiken gaan we aanpakken.

Door kleuren, meubels en accessoires aan te passen, weg te halen of toe te voegen zal uw woning er rustiger, neutraler en ruimer uitzien, volgens de smaak van een brede doelgroep.

 

Voor meer informatie kijk naar het STAPPENPLAN.

 

 

 

 

Verkoopstyling verdient zichzelf terug

Binnenhuisstijl 2016 © Copyright