Over Binnenhuisstijl

OVER BINNENHUISSTIJL

Al meer dan 25 jaar in het vak, toch even voorstellen....


Na mijn creatieve opleidingen grafisch design, styling en ontwerper in interieurarchitectuur heb ik jarenlang in de woonbranche gewerkt. Meer dan 15 jaar werkzaam geweest bij Goossens Wonen & Slapen als hoofd styling & projecten, met als taken ontwerp en inrichting van de filialen, nieuwbouw en verbouwingen van filialen, inkoop accessoires, aansturen van de stylingafdeling en de catalogus-fotografie. Hierna heb ik bij Heerkens Open Haarden in Nistelrode gewerkt, als interieurontwerper en verkoopadviseur en heb mijn kennis over haarden en rookkanalen verder uitgebreid, waar ik nu dankbaar gebruik van maak.


Na meer dan 20 jaar van ervaring en kennis op het gebied van interieur- en verbouwprojecten in de woonbranche, werd het in 2006 tijd voor een eigen bureau voor interieuradvies en ontwerp. Daarmee werd Binnenhuisstijl een begin van een mooie onderneming, met veel passie voor het vak en rekening houdend met de wensen en budget van iedere opdrachtgever.


Heeft u vragen of wilt u informatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Graag kom ik bij u langs voor een kennismaking met u en uw woning of bedrijf om samen, uw persoonlijke Binnenhuisstijl te creƫren!


Tot ziens!


Anja Vissers -van Eert

Interieurontwerper en kleuradviseur

"Alles op het gebied van interieur en vormgeving

heeft mijn interesse en elke opdracht, groot of klein, is een uitdaging!"