Kleuradvies

KLEURADVIES en MATERIAALADVIES

Binnenhuisstijl komt graag bij u langs om kleuren te bepalen voor uw woonkamer tot aan een compleet kleurenplan voor de hele woning of het bedrijfspand.


We bespreken uw wensen, kleur- en stijlvoorkeuren van de (toekomstige) inrichting van uw huis of bedrijf.

Met kleurenwaaiers, grote verfstalen, stof- leer- hout- en gordijnstalen, tegelmonsters etc. laten we diverse voorbeelden en combinaties zien.

Binnenhuisstijl maakt er een sfeervol geheel van wat uitgewerkt wordt per ruimte, in een kleurenplan met grote kleurstalen.


Moodboard kleur- en materialenplan

Indien gewenst kunnen we het plan in combinatie met vloeren en stoffering, uitwerken in een handig moodboard.

Met dit moodboard op zak kunt u bijvoorbeeld heel gemakkelijk kleuren bepalen voor meubels, gordijnen en accessoires als u gaat woonwinkelen.


Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk dat we samen gaan woonwinkelen of dat Binnenhuisstijl met een voorstel komt voor o.a. vloeren, meubels, behang, raambekleding, accessoires en styling.
Ook als het budget niet zo groot is om het interieur ingrijpend te veranderen, kun je met verf en behang een verrassend groot resultaat behalen.

Vaak is het mogelijk om met een relatief klein budget, zonder ingrijpende verbouwing of aanschaf van nieuwe meubelen, uw interieur een verrassend nieuwe uitstraling te geven.

Met verf kunt u uw interieur in no time veranderen. Met verf en behang kunnen we bovendien heel veel effecten bereiken, zoals meer ruimte creƫren of juist een ruimte optisch verkleinen of rust en warmte brengen.

Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer in het interieur.