Styling

Styling, verkoopstyling en stoffering

Binnenhuisstijl verzorgt ook de styling van uw woning of bedrijf. Wij geven deskundige adviezen voor een smaakvolle inrichting waar het prettig is om thuis te komen, te werken of waar gezellig nagepraat kan worden in een sfeervolle kantine.


Een inrichting moet natuurlijk mooi zijn, maar vooral ook comfortabel en praktisch.

Inrichten is een vak en wij creƫren eenheid en een harmonieus geheel door meubels, vloeren, wanden, raambekleding en accessoires op elkaar af te stemmen.


Woonaccessoires bepalen daarnaast de sfeer in uw interieur en is de finishing touch van uw woning of bedrijf.

 

Basis styling-plan

U wilt graag zelf aan de slag bij de nieuwe inrichting, maar u kunt wel wat hulp gebruiken. Dan kunnen wij een adviesplan maken met een moodboard waarmee uzelf gaat winkelen en uiteindelijk zelf uw woning inricht. Dit zelf-shop-plan is een handige leidraad en zo voorkomt u miskopen.


Compleet styling-plan

Ook hierbij maken wij een adviesplan met moodboard. Het verschil met het basis styling-plan is dat Binnenhuisstijl de begeleiding en inkoop van de materialen regelt. Wij verzorgen  de stoffering, raambekleding en eventueel verlichting. Ook de styling en inkoop van accessoires is bij ons in goede handen.


We maken graag een offerte op maat van de styling-advies-plannen.


Verkoopstyling

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van uw woning d.m.v. styling en presentatie. Wij stellen een plan van aanpak op zodat u daarna aan de slag kunt en afhankelijk van het budget kunnen wij met onze expertise een belangrijke bijdrage leveren aan het opknappen en de finishing touch van uw woning. Het verschil tussen TE KOOP en VERKOCHT!

Meer informatie? Klik hier.

Een styling-plan

bestaat onder meer uit:


. Indelingsplan meubelen

. Kleur- en materiaaladvies

. Verlichtingsadvies

. Meubelstoffering- en advies   

  raambekleding             

. Moodboard met een sfeer van de

  kleuren en materialen 

. Shoppingadvies of aankoop-

  begeleiding 

. styling van de inrichting