verkoopstyling

VERKOOPSTYLING


Een huis verkopen gaat niet van vanzelf!

Woningen staan soms lang te koop en het aanbod is enorm groot. Het is daarom van het grootste belang om uw woning te onderscheiden van die van collega-verkopers.


Wat is verkoopstyling?

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van uw woning d.m.v. interieuradvies op maat en helpt u uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren. Het verschil tussen TE KOOP en VERKOCHT!


De eerste indruk

De zoektocht naar een nieuwe woning start bijna altijd op internet. Het is uitermate belangrijk om een goede eerste indruk achter te laten. Belangstellenden moeten het gevoel krijgen dat uw huis wel eens hun thuis zou kunnen worden. Zij maken de keuze om wel of niet te bezichtigen op basis van de gepresenteerde foto's. Een rommelig interieur, uitgesproken kleur- of materiaalgebruik en veel persoonlijke spullen kunnen afleiden of zelfs afschrikken.

Verkoopstyling verdient zichzelf terug

Onderzoek heeft aangetoond dat huizen die er zowel van de binnen- als de buitenkant goed uitzien, sneller en voor een hogere prijs verkocht worden. Vanzelfsprekend moet alles kloppen, zowel de uitstraling, foto's als de prijs.

Binnenhuisstijl werkt graag samen met u en uw makelaar.


Deskundig advies, tips, styling en fotografie

Binnenhuisstijl bekijkt uw huis met een frisse, objectieve blik en geeft deskundig advies, tips en zorgt voor een perfecte presentatie d.m.v. styling en fotografie.

We gaan de sterke punten van uw woning positief benadrukken en de elementen die nog wat aandacht kunnen gebruiken gaan we aanpakken.

Door kleuren, meubels en accessoires aan te passen, weg te halen of toe te voegen zal uw woning er rustiger, neutraler en ruimer uitzien, volgens de smaak van een brede doelgroep.


Stappenplan Binnenhuisstijl Verkoopstyling

analyse van de woning

advies en plan van aanpak

uitvoering van de verbeterpunten door uzelf en/of door ons

styling en finishing touch Binnenhuisstijl

fotografie Binnenhuisstijl

eventueel later update styling voor bezichtigingen

Wat kunt uzelf doen?

Binnenhuisstijl stelt een actie-plan samen, waarna u zelf een groot gedeelte van het advies uit kunt gaan voeren. Zoals bijvoorbeeld veel persoonlijke spullen opbergen, indien nodig schilderen, reparaties uitvoeren, shoppen van accessoires en overige actiepunten aanpakken. Natuurlijk kan Binnenhuisstijl dit ook voor u regelen en begeleiden.

Na de uitgevoerde verbeterpunten zetten wij de puntjes op de i met de styling en fotografie.


Fotografie

Als uw woning er tot in de puntjes verzorgd uitziet dan is het natuurlijk zaak om perfecte foto's hiervan te hebben. Ook dit hebben wij in eigen huis en we leveren digitaal de foto's aan, zodat ze op internet (o.a. Funda) gezet kunnen worden.


VERKOOPSTYLING

Door kleuren, meubels en accessoires aan te passen, weg te halen of toe te voegen

zal uw woning er rustiger, neutraler en ruimer uitzien.